Akvarell klass

                

 Välkommen till: 

  

 

"KLASSRUMMET"   för

   

Annaskonst nya online akvarell klasser

 

 

/picmonkey-collage-5.jpg

Exempel ur kommande kurs

 

 

Ny Kurs?

Just nu kör jag ingen kurs tyvärr. Varför? Jag har kört "Grundkursen" flera gånger och ville nu börja med något nytt. Så jag har precis börjat planera och filma lite på en ny kurs. Den kommer innehålla lite nya enkla övningar på tekniker som vi lärde oss i "Grundkursen" men med lite blandad teori där emellan. Troliktvis lite mindre teori än min förra kurs. Jag kommer gå igenom lite snabbt själva grunderna också så att den passar  de som aldrig målat akvarell tidigare och de som inte gick Grundkursen hos mig. Annars är den lämplig för nybörjare och amatörer. Proffsen får nog inte ut så mycket av den då övningarna är ganska enkla. Så jag kan inte säga när jag drar igång då det är mycket jobb att få ihop den och jag ska dessutom gå min första egna kurs i teckning och grunderna i akvarellmålning online via Malmfälts skola höst terminen 2017.

Hur går det till ?

Jag startar en grupp på Facebook så är en "kurs-grupp" och lägger ut länk här, på facebook sidan och i gruppen där gamla elever håller till såkallad "Class member gruppen". Då man söker, är det in i gruppen man ansöker om att få vara med. Sedan fyller jag den gruppen med elever som jag hoppas är amatörer och nybörjare och så många det ryms. Får man inte plats så kommer ny kursomgång efter den första så man kan söka igen. Jag brukar ta i ca 100 st åt gången då jag vill hinna kommentera på så många övningar som möjligt som eleverna sätter in. Då jag tagit in alla så gör jag gruppen "hemlig" så vi får träna i fred. I gruppen kan man, om man vill, visa sina övningar, fråga mig eller de andra frågor om allt som rör akvarellmålning eller material eller sånt. De som vill visar sin övnng, ev ber om råd eller bara vill ha feed-back. Jag hjälper till att var och en ska utveckla sin stil utefter sin förmåga och ser allt ur positiv synvinkel. 

 

I gruppen ges även kod och länk till lektionerna som finns på kodad sida på denna hemsida. Jag gör så för att få att kunna driva detta så billigt som möjligt då kursen är avgifts fri. I sista kursomgången hade jag även live-sändningar i gruppen på facebook som var uppskattat vilket troliktvis kan bli aktuellt igen. Eleven själv bestämmer alltså hur mycket den får ut av kursen dvs hur aktiv den är i gruppen.

 

Pris?

Det har alltid varit gratis. Finns ingen ekonomisk baktanke bakom!

 

Om jag inte har Facebook?

För närvarande måste man ha ett konto där annars kan man inte söka till kusen och inte vara med, tyvärr.

 

 

 

Vilka färger kommer jag använda? 

 

 

Här är kurslådan med färgerna som kommer vara aktuella

 /picmonkey-photo-4.jpg

 

 

Exempel från tidigare deltagare:

 

Tänk att få sitta hemma och ändå få en så proffsig och genomtänkt beskrivning av akvarellens olika möjligheter till
uttryck! Roligt att se de andras målningar. Beundrar ditt engagemang Anna! Mycket nöjd kursdeltagare.

/Karin

 

 

Tack Anna för en fantastisk upplevelse med din kurs. Det har varit enormt lärorikt och lustfyllt att fått vara med om detta. Du är en otroligt bra lärare och förklarar så lugnt och pedagogiskt. Du har fått mig att upptäcka hur roligt det är med akvarellen på gamla dagar.Hoppas på fler kurser med dig. Kram

/ Annkatrin

 

 

 

 

 


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!