akvarellsommar 2020

 

Akvarell i sommar 2020

 

 

 

 

Har du också planer på att försöka måla lite akvarell i sommar men har svårt att ta dig tid och kanske svårt att komma igång? Då kan du följa mina inspirationsinlägg. Jag kommer göra som ifjol, ge ut inspirationsinlägg här på hemsidan som, de som har möjlighet och vill, kan följa. För de som har planer att vara aktiva och är amatörer eller absoluta nybörjare så kommer jag ha en grupp på facebook. Ifjol fick inte alla plats även att jag tar in många och i år vet jag inte alls hur många som planerar vara aktiva.

 

Länk till Palettgruppen för de som tänkt sig vara aktiva:

https://www.facebook.com/groups/769883163542075/

 

OBS!

Glöm inte att svara på frågorna (alla 3) om Du vill in!

 

Det blir ett inlägg var 14.e dag men enkla övningar. Jag börjar med absoluta grunderna och sedan kommer en blandad kompott. Minst en film ges i varje inlägg. Så det spelar ingen roll hur mycket du anser att du kan, vilken stil du har, vilket material du har eller hur mycket tid du har för övningarna. Alla kan vara med. Det roliga brukar vara att vi målar så olika, det som upplevs rätt för en upplevs fel för en annan och man kan alltid hitta saker som är possitiva hur tokigt det än blir på papperet.

 

Så använd det material du har, papperet är det viktigaste att du har bra kvalitet. Jag kommer även, vid några tillfällen, använda en vattenfast svart bläckpenna strl 0.3. Den kan vara bra att skaffa!


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!