Sommar 2019 French ultramarine VS Ultramarine

 

Vi som är i gruppen på facebook, jag testar att göra om livesändningen vid 14 tiden idag 30/6. Kan bli några minuter senare! Visar staffliet som är gjord av foto material, jag visar vad jag skulle ändrat på i målningen som finns i detta inlägg och pratar om vikten av att använda olika färgkonsistenser och hur man kan se på sin målning på bra sätt för att få den intressant!

 

 

 

Olika Ultramarine &

Busenkel himmel

 

/ee305689-050e-4a32-809c-8614b74d8b12.jpg

 

Denna vecka har jag kikat lite på Winsor & Newtons färger French Ultramarine VS Ultramarine green shade. Vilka likheter har dem och vad skiljer? Jag kommer prata lite mer om det i första filmen!

 

 

 

Ja, när jag tänkte på blått så tänker jag på en himmel också! Hur kan man enklast göra en himmel? Min tanke var att göra 2 men då jag började med lite träd och sånt så blev filmen så onödigtlång så det blev en på det enklaste sättet man kan tänka sig!

 

Här kikar jag först på olika blåa färger och olika himmel-varianter man kan göra i akvarell

 

 

 

Nu ska vi testa att göra en riktigt enkel himmel! Låta slumpen styra och inte överarbeta! En himmel med mer moln kommer vi träna på en annan gång då jag pratar om de absoluta grunderna i akvarellmålning!

 

 

När Ni ser detta är jag på en veckas resa, jag har tillgång till dator varje dag och kommer kika in i gruppen varje kväll men kommer säkert ha lite mindre tid i övrigt!

 

 

BONUS!

Bra övning för dig med prestations krav

eller för dig som är ny med akvarell!

 

 

 

 

 

Vi ses med nästa inspiration 14 juli på kronprinsessans födelsedag laughing

 

Kramar Anna

 


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!