Konst rundan 1 maj 2013

 

Nu har den efterlängtade Konst rundan i Anundsjö äntligen varit. Det var en dag som jag både väntat på och sett fram emot men också gruvat mig för. Det var att vara hemifrån nästan 12 timmar. Vi åkte 8 på morgonen och kom hem 19.30 på kvällen. De hade ett litet övernattnings rum som jag kunde lägga mig och vila ett par gånger men då det hela tiden var så många som kom så vilade jag inte så mycket som jag borde gjort. När vi åkte hem så hade jag så ont att nästan tårarna kom men det var värt all smärta. Jag träffade så otroligt många positiva och trevliga människor som gav så mycket beröm. Jag fick också sälja några tavlor, vilket var som såsen på köttet. Jätteroligt att några hittade favoriter som de ville ha. Tack alla som besökte oss i Myckelgensjö och tack för alla positiva kommentarer!

img-6887.jpg

Här ser man 4 av tavlorna som jag sålde: den lila blomman längst till vänster, den gula citronen till höger om mitt huvud, ö-tavlan till hö om citronen och lilla vallmo blomman längst ner till höger. (Jag sålde en träd-tavla också som man ser på den nedersta bilden till höger om min skylt och en tavla kallad "Igelkottsfamilj" som inte syns på bilderna.)  Därtill fick jag en beställning och ska rama in en målning av en som jag hade lös utan ram. Så 6 sålda och en beställning, jättekul!

img-6890.jpg

Jag målade lite under dagen för att visa hur jag gör. Det var väldigt ovant att människor tittade på, jag brukar alltid sitta ensam och har normalt svårt att någon tittar på, man blir lite nervös :-)

img-6892.jpg

Många stannade till för att prata.

img-6889.jpg

Det var alltid någon eller några som studerade tavlorna!

img-6886.jpg


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook