Ont om tid? Gör en mindre sketch! Sommarträning 2024!!

 

Om du har ont om tid att måla, tänk hellre på att hålla i penseln regelbundet och kortare stund och ofta än en engångs grej och sitta i timmar och bli frustrerad! Varje mång du håller i penseln så utvecklas du! Och en regelbunden vara är lättare att hålla än en oregelbunden.

 

Men har du ont om tid, sätt ägguret på en speciell tid, en tid som faktiskt är rimlig, 5-10 min för en enkel, mindre skiss. När tiden är inne, ta för vana att lägga bort penseln, oavsett hur konstigt och ofullständig din målning ser ut att vara!

 

Tillslut lär du dig vad "rimlig" tid är och kanske hur du kan förenkla dina målningar! Vi akvarellmålare har verkligen nytta av det på många sätt!! Jag delar och visar min skiss för dagen, jag målade ganska länge både utomhus och inomhus men min lilla sketch på 5 min blev denna! Mesta delen av tiden observerade jag blomman så bladen hans inte med, hellre väldigt förenklat blad än ingen alls tänkte jag! Men det blev ganska klädsamt! Har du testat liknande? Hur blev din?

 

/img_9848.jpg

 

 

 

Övningar sommaren lång!

 

 

Du som vill träna mer kan kika under "SOMMAR INSPIRATION 2024" för lite regelbunden inspiration och övningar hela sommaren lång! Det är gratis men vill du stötta kanalen så kan du swisha till 070-3090757 och märk gärna med ditt namn och akvarell så går allt tillbaka till kommande gratis demos!    Tack men som alltid är det tänkt att mina demos ska vara gratis och tanken är det också, ni som känner mig vet det!

 

 

Jag ska bli bättre på att blogga, ber om ursäkt! 

 

 

 

Stora sommar kramar❤️ 

 

Anna

8 Jun 2024


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook