Åkte 100 mil för läkarbesök men där fanns ingen tid?

 

Vill passa på att önska alla en fin fortsättning på Midsommar helgen, med tanke på vädret som var i natt så hade vi tur med kanon fint väder på självaste Midsommar afton. Jag trodde nästan att min pappa spolade med vattenslangen/högtrycken mot husvagnen. Så lät det men jag förstod inte varför han skulle göra det, han brukar inte vara så elak men jag tänkte att vi kanske sovit ett dygn eller så men det har aldrig hänt heller så....

 

Ja, det blev en fin avslutning på en hemsk vecka. Jag och Johan åkte till Uppsala på ett planerat läkarbesök, vi fick 3 veckor på oss att ordna med resan (man behöver ha endel intyg från ortopeden och så ska resan ordnas). Tidigare stod landstinget för allt men det nya är att man får betala hotellet själv, det är väl nya spar krav antar jag. När vi kom fram blev det stopp i kassan, det fanns inget inbokat möte men vi fick tala med ansvariga som gjort fel och efter mycket krångel så fick vi träffa läkaren tidigt dagen efter. Fruktansvärt dåligt att inte ringa återbud, de ville att vi skulle komma på tordagen men jag sa att det inte gick för då kunde det bli problem att ta sig hem innan Midsommar så därför bestämdes det på måndagen då kunde vi åka hem på tisdag.

 

Jag älskar olivträd, mina egna 3 har inte givit mig några oliver än och absolut ingen olivolja men vi har blivit faddrar till ett eget olivträd i Grekland och det bästa av allt är att vi får hemskickad vår egen olivolja runt jul då den är skördad och pressad. Vi har olivträd nummer 87 i Ifigenialunden TRYCK HÄR så kommer ni till våran lund och där går det att kika på just vårat träd. Jag tyckte det var en kul grej speciellt när jag blivit så intresserad av just olivträd. Många kanske tycker det är ett överklass fenomen men man får ju faktiskt 3 liter egen högklassig olivolja så det blir fina gåvor till nära och kära ;-)

img-7169.jpg

Före klippning

img-7178.jpg

Efter klippning

Jag har hunnit med att klippa mig också, skönt nu i värmen, dessutom har jag fått en frisyr vilket jag inte haft på länge!

 

Ha en fortsatt trevlig helg!

 

Anna

 

22 Jun 2013


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook