Annaskonst- Grundkurs i akvarell + Semester

Jag jobbar för fullt för att hinna med att starta en nybörjar kurs i akvarell redan i slutet av Augusti, min planering är nästan klar och har filmat några filmer vilket känns jättekul, jag tror det blir bra. Har till och med startat en ny gruppsida och lagt in en liten film och några bilder. Gjort material lista etc.

 

För Er som hittat min sida nyligen och som aldrig testat på en internet kurs så går det redan nu att anmäla sig för den nya. Det är gratis och ny lektion kommer varje vecka, endel är repriser men "Veckans utmaning" är alltid från helt nytt material. Vi håller kontakt via en grupp på Facebook där jag gärna vill se ett foto på just Din övning.

 

Bara amatörer/nybörjare är välkomna, passar framför allt riktiga nybörjare. Vi håller på i ca 5-6  veckor, efter halva tiden blir det en extra veckas uppehåll för de som behöver ta igen eller ligger efter. Efter kurspersioden slut finns materialet kvar 2-3 veckor sedan försvinner det. Materialet får inte återanvändas på andra kurser utan tillhör Annaskonst så du som har egna kurser, gör dig inte besvär att gå hos mig! Du behöver den knappast och jag gillar inte de som tjäl andras material. Jag tänkte väl börja släppa in folk i början av Augusti fast gruppen finns redan nu, sök inte förrän du verkligen vet att du har tid för den, Tack! Tryck på fotot så kommer du till gruppsidan och kan söka in: 

 

/img_2846.jpg

Vad säger du, vill du måla denna med mig i September?  Den kommer i Lektion 4 då penseln hunnit bli varm.  Då tränar vi på att ge ett gult objekt en skugga utan att den ska se smutsig ut

 

 

 

Semester

 

I övrigt så njuter vi av ledighet tillsammans hela familjen. Kim åker en sväng till Norge och sedan till sin pappa i Stockholm så honom kommer jag sakna, så jag njuter av alla mina killar just nu. Vi hann en sväng på en kort camping tur också vilket uppskattades av oss allihopa.

 

 /img_2753.jpg

Minstingen avskyr kameran just nu, detta blev bästa bilden ...

/img_2772.jpg

  ..... men gubben är gärna med på ett foto ;-)

  

 

 

Ha en riktigt skön Juli!

 

Anna

 

 

 

Frågor om kursen, kontakta mig gärna här:


(Lämna tom)

 

 

6 Jul 2015


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook