Akvarellkurs online (gratis) är invigd!!

 

Jag har jobbat hårt med akvarellkursen och nu äntligen är den igång. Det kanske inte syns men jag har lagt ner timmar och åter timmar på att förbereda och ändra i hemsidan och till och med lyckats skapa en grupp på facebook. Ja, ja, det som jag la ner mest tid på är dessa förbaskade redigeringsprogram för video, jag har köppt 2, en för 300 och en för 99 kr  och hur mycket jag än försöker får jag inte till det. Min nya kamera kan bara filma 12 miuter åt gången innan han skapar en ny fil och gör man en stor målning så tar det 4-5 filmer. Då tänkte jag att man kanske kan sätta ihop dem men jag får tyvärr inte till det, jag offrade 2 hela dagar och nu ger jag upp med det. Det här formatet får gå ett tag till.

 

Efter ett fåtal veckor har jag fått ett bra gensvar om man jämför med innan, jag skapade en grupp på fb. Vi var 27 medlemmar den första fredagen och onsdag veckan efter så var vi 102. Min man skrattar när jag säger att endel är nöjd över de b-filmer jag gjort, han tycker de är pinsamma det ser jag på honom trotts att han inte säger nåt.

 

 /img-0257.jpg

/img-0258.jpg

/img-0259.jpg

 

Idag ska jag följa min äldsta son till banken han har insett att det är en fördel av att ha samma bank som sin mor då han lätt kan få in pengar till sitt konto på en sekund. Det kunde hända att han ringde när han var på affären och bad mig sätta över en peng. Ibland tycker jag att barnen handlar som om vi vore förmögna. Jag försöker förklara att man inte får ut så mycket som sjuk då man inte hunnit arbeta så många år. Det verkar de inte ta in. En tjuga här och en där och sedan ytterliggare en och så en för att han ska träna och köpa dricka efteråt trotts att vi köpt hem många billigt på ICA. Ja, ja dett kanske ska vara så med dessa små liv. Hur som helst nu ska jag lägga upp morgondagens bilder på fb så är allt data jobb för idag gjort!

 

Ha en fortsatt trevlig vecka!

 

Anna

16 Oct 2014


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook