Äntligen invigd

 

 

 

Nu har jag äntligen kommit igång med hemsidan och det är roligt men jobbigt också då jag endast skriver när jag ligger i sängen. Jag har i alla fall fått in några målningar i galleriet och det var inte det lättaste. Jag hade fotat och fotat och när de skulle in i galleriet så hade jag knäppt bilderna för små, alltså med fel megapixel, suck, så det var bara att börja om. När man fotograferar en målning som är inramad så måste de tas ut ur ramen och bort med glaset, tillbaka med målningen, fota i bra ljus och utan skuggning, (helst rak också), när det är klart så ska målningen in i ramen igen, med glaset framtill och det ska putsas så det ger en hel del jobb. Tur att man bara behöver göra allt en enda gång per målning, om man gör rätt från början vill säga :-)

 

Idag har jag haft ordentligt ont och då talar vi om riktig smärta. Under dagen kunde jag bara sitta uppe en liten stund och då jobbade jag vidare på en målning som jag började på igår. Den här målningen är helt olik allt annat jag målat. Det har en härlig blå färg i bakgrunden och små röda blommor med en kreativ eld nertill, vad jag fick den ifrån vet jag inte, den tillför inte målningen något speciellt. Bilden är inte riktigt klar än utan bara halvfärdig men man får en inblick i hur den kommer bli. Ska försöka bli klar med den imorgon.

img-5601.jpg

Närbild på några blommor:

img-5607.jpg

 

Johan arbetar kväll/natt skift den här veckan så vi har hjälp här hemma av Gunnel. Det var lite mysigt idag då Johan och jag kunde ligga och titta på tv:n ifrån sängen mitt på blanka dagen med barnen på skolan. Får man säga att det är kvalitetstid? Hur som helst, det är jag som ensam har fått tagit hand om all tjat på barnen denna vecka, att stänga av tv:n, att stänga av spel, att göra läxor, att borsta tänder etc Hur orkar ensamstående av det egentligen? Vilket tålamod de måste ha!

Nu vet jag att bloggen fungerar som den ska så jag får skriva mer en annan dag!

 

 Anna

24 Oct 2012


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook