Att ha för mycket att göra - Kroppen vill inte!!!

 

När jag skriver det här så har jag haft en ren skitdag, igår kväll satt jag i duschen klockan 22 på kvällen bara för att få lindring av varmt vatten, det är svårt när vädret är fint men kroppen dålig. Man vill göra så mycket och allt är så kul, det är alltid lika inspirerande att ta fram alla blommor och göra fint på våren.

 

Vi har satt både gurkplantor och tomatplantor och nu börjar de komma igång och växa. Jag minns min barndom med att gå till växthuset och ta in gurka, tomat, sallad, rädisor, ärtskidor etc och jag hoppas mina pojkar få samma minnen, att kunna gå och plocka in sin egen gurka och gå till jordgubbslandet och ta dagens skörd av jordgubbar. Vad kommer de minnas som barn? En närvarande, hemma-mamma som lagade all mat från grunden eller en arbetsoförmögen mamma som alltid behövde hjälp av personal och som bara klagade på smärta? Vilken bild kommer de minnas och bära med sig? Båda bilderna av mig är sanna egentligen. Visst de får nästan alltid "lagad" husmanskost, aldrig färdiga köttbullar eller biffar, men jag får hjälp att göra dem och det är jag som bestämmer allt men jag får lite handräckning. Får jag då säga att det är min mat?

/img-9078.jpg 

Min stora Kim, 15 år som går ut 9:an imorgon, han ser ut att vilja ha t-shirt istället ...

 

Hur som helst så har jag jobbat endel på hemsidan under tipps, mest under "Tekniken" och "Färg", annars lite här och där, det är roligt när man kan fota nytt och lägga in fler bilder och mer text. Jag har så mycket jag vill förmedla men så lite tid att  skriva på? Låter konstigt men det känns som om dagarna springer iväg utan att jag hnner med, utan att jag hinner göra så mycket....

 

/img-9081.jpg

Ett träd som är gjort med hjälp av skrapteknik, den här bilden satte jag in under tipps idag

 

 

 Jag hoppas verkligen att jag tar mig i kragen och skriver oftare, trotts att tiden rusar iväg!

 

Anna

 

12 Jun 2014


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook