Bäckensmärta - nu efter 12 år Detta hände mig!!!

 

 

BÄCKENSKADOR EFTER FÖRLOSSNING FINNS!!!

 

 

Jag blir alldeles kall och nervös, att något hände i samband med förlossningen vet jag, att jag hade stora besvär med "foglossning" innan men att jag tappade gångförmågan efter och hade fruktansvärt ont efter insåg alla men läkarna stod handfallna.

 

Jag söker inte längre på bäckensmärtor eller bäckenoperationer, jag orkar inte läsa men av en slump hamnade jag idag på en sida som förklarar att detta faktiskt finns och att allt stämmer på mig. Jag fick alltid höra att detta som jag påstår mig ha inte finns, ända tills jag hamnade hos Bengt Sturesson i Ängelholm och faktiskt blev stelopererad i SI-lederna. Riktigt arg blir jag nu när jag får veta att detta faktiskt finns beskrivet och att läkarna borde ha upplyst mig om det.

 

http://bakingbabies.se/2015/09/10/symfyssmarta-och-symfysruptur/

 

Så finns det fler där ute som hade besvärlig "foglossning" och tappade gångförmågan i samband med förlossningen så läs detta och tro inte vad läkarna säger, att detta ainte finns , att du inbillar dig eller ännu värre, antingen vill vara sjukskriven eller vill ha starka tabletter, jag har hört allt detta + endel ännu mer kränkande. Men det finns och kan som i mitt extrema fall bli bättre med operation, jag kan gå bättre idag än då fast jag inte är "frisk"

 

Så skönt att efter flera år faktisk få rätt mot sjukvården, egentligen skulle min skada ha ersatts av patientförsäkringen men då detta inte fanns eligt läkarna så fick jag ingenting :-( 

 

 

STÅ PÅ DIG BÄTTRE ÄN

VAD VI GJORDE !!!!!

 

 

Anna

12 Dec 2015


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook