Daniel Smith Del 3

 

Då det fanns önskemål om en del 3 så gör jag en vecka till med Daniel Smith färger och nu om den extra låda jag gjort av med endast Primatekfärger i. Så i denna veckas blogginlägg bjudar jag dig på 2 långa filmer, en där jag målar ut dem och en då jag för första gången använder dem för mitt vanliga ”test motiv”, en  himmel, lite träd och en lada, en typist test målning som jag gör med alla nya färger. 

/9c28bb06-7422-4ab2-a60a-a1c16770fdd0.jpg

Det var kaos då jag valde ut vilka primatek färger jag ville ha! Insåg att jag hade för många som jag verkligen gillar!

/9c28bb06-7422-4ab2-a60a-a1c16770fdd0.jpg

Men jag tänkte jag målar mest landskap & vilka färger fungerar för det & som passar bra ihop tillsammans? Så några gulkorn fick jag välja bort! De jag valde ligger längst fram på bilden ovan tillsammans med några andra guldkorn. Jag valde bort de jag har i mina stora låda, Hematite burnt scarlet genuine och Azurite genuine.

 

 

Så här ser vi målningen och vill du se hur den blev till så kika på filmen nedan!

 

/img_6777.jpg

 

 

OBS! Filmen är ingen demo i sig, pratar tyst som jag gör med mig själv. Så tanken är inte en fullständig demo i sig utan bara att Ni får se hur jag brukar testa färger om jag har många nya. Jag gör bland annat alltid samma landskapsmålning och det är den ni får se!

 

På filmen syns det inte vad det skimrar så jag ställde mig vid fönstret och filmade av målningen lite snabbt! Så här blir det när man har Primatek färger som skimrar

 

 

Skulle målningen vara ett trevligt minne för dig?

Skicka ett meddelande från kontaktrutan längst ned och skriv vad du tycker om ett sånt här blogginlägg och kanske tips på något jag kan prata om vid annat tillfälle! Jag drar ett namn och presenterar vinnare vid nästa blogginlägg om 7-10 dagar. Skickas gratis inom Sveriges gräns! Tyvärr oinramad! Då den är liten så är det tänkt som minne istället för att jag ska kasta som jag oftast gör!

 

 

Vi får se vad nästa veckas blogginlägg handlar om!

Sköt om Er så länge!

 

Anna

 

 

 


(Lämna tom)

                    

 

 

5 Apr 2019


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook