Frihet att kunna handla?

 

 

Det är helt underbart att ha tillgång till en person hela dagarna så man kan leva (nästan) som en vanlig människa, inte för att handikappade är onormala men ni förstår nog vad jag menar. Det tog 5 år innan jag kunde ta ordet handikappad eller funktionshindrad i min mun men det är ju så andra ser en, inte jag själv och troliktvis inte min närmaste familj heller. Men för andra så är nog rullstol lika med handikappad. Det var jobbigt första gången jag fick parkeringstillståndet för bilen, den har en bild på framsidan som symboliserar en som sitter i rullstol, den passade inte mig tyckte jag då, nu skiter jag i det, huvudsaken den är bra :-)

 

 

Tänk att en sån liten enkel detalj kan skapa sånt obehag:

img-5960.jpg

 

Idag har jag varit på ICA Kvantum och stor handlat. Det är en speciell känsla att få klämma och känna på den mat man köper. Det är en otrolig förmån att kunna få hjälp och göra så. Att kunna åka och handla dit jag själv vill, när jag själv vill och när kroppen klarar av det. Det är tur man bor i Sverige och får ha dessa förmåner, dessutom skickar jag en tacksamhet till de som arbetar för andra på det viset. Tack! Trotts dåligt betalt så måste den göra saker som kanske är helt ointressanta eller rent av tråkiga. Det är verkligen ett speciellt jobb men väldigt viktigt!

 

 

img-5103.jpg

Jag vill även visa en bild på min fina kaktus som nu blommar så vackert. Den är verkligen speciell!

 

Idag är min hemsida uttagen som "dagens hemsida" av n.nu. Jättekul att de uppmärksammade mig och allt jobb jag lagt ner här. Tack!

 

Jag skriver mer om ett par dagar!

 

Anna

20 Nov 2012


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook