Snart dax för ny tävling och Lotusen är död!

 

Jag har varit på lite dåligt humör ett tag, haft problem med huvudvärk då jag inte fick min blodtrycksmedicin i tid (var utan i 3 veckor), min kära efterlängtade Lotus förpassade sig till andra sidan då den dog och jag har haft problem med svåra bäckensmärtor. Mitt liv har varit piss men jag har börjat måla i alla fall, i liten skala men ändå! Jag har påbörjat en liten rackare som jag tänkte lotta ut. Ja, Ni hörde rätt, det är på väg med utlottning av en tavla snart igen. Utan att berätta för mycket så blir det nog en Ö-tavla ;-)

Jag har tidigare skrivit om en beställning från Palmkungen som jag inte var riktigt nöjd över. Ett inlägg jag helt fått radera efter att jag blev kontaktad av säljaren. Jag fick en Lotus planta som var möglig (dyngsur efter 7 dagar i frakt, över midsommar) som enligt säljaren inte var något fel på men som jag efter mitt inlägg och efter nya bilder blev trodd och fick både ny planta + kompensation. Något som jag var väldigt tacksam över.  Tänk om det fungerade så på en gång. Man får glömma och gå vidare...

img-7344.jpg

Lotus plantan död 2013

img-7354.jpg

Säljaren sa att den inte var möglig men nu när Lotusen skulle slängas så skar jag av stammen längst ner mot roten och jag förstår att den inte har levt på några dagar, det fanns ingenting annat än mögel, den var rutten helt enkel. Jag har misstänkt det sedan den kom men man vill ju inte skära av sin växt i onödan bara för att titta ;-) Skönt att han trodde mig så småningom.

 

Ja, ja jag försöker glömma och gå vidare. Just det där att lämna något tråkigt bakom sig och fortsätta leva tycker jag är svårt. Hur gör man för att bitterheten och ältandet inte ska ta över och förstöra ens liv? För det gör den, när man frågat "varför just jag?" tusen gånger och man vet att man inte kan få något svar och ändå fortsätter man, dag efter dag. Jag försöker tänka att det blev just jag för att ingen annan skulle klara av att leva med smärtan. Plötsligt har min smärta tillfört mig något possitivt. Jag är stark och duktig för att just jag klarar av att leva med "detta". Varför kan man inte överföra detta possitiva tänkande till allt det andra man ältar? "Detta" som i vissa läkares ögon inte finns alls och i andra läkares ögon är ett "skolboks-exempel" på graviditetsrelaterad bäckenledssmärta. Om jag aldrig kommit till en vettig och kunnig läkare hade jag fortfarande trott att allt var psykiskt. Tur att jag idag vet att det inte är så!

 img-7355.jpg

Troliktvis blir tavlan som lottas ut den bästa av dessa två, fast inramad och klar att hängas upp. Det är bara att anmäla sig för mitt nyhetsbrev så är man med i lottningen. Den skickas naturligtvis till vinnaren gratis inom Sverige. Precis som vanligt ;-) Mer information kommer inom kort.

 

Ha en trevlig start på helgen!

 

Anna

 

 

12 Jul 2013


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook