Helt gråhårig vid 38 och uppbyggnad av hemsidan

 

Jag har under de senaste åren färgat håret av och till, ibland mer brunt och ibland mer guldbrunt. Guldbrunt blev det sista gången men sedan i mitten av juni så har jag inte färgat håret. Jag tänkte helt enkelt kolla hur min riktiga färg ser ut. När jag kikade senast så hade jag en hel del gråa strån men vad ser jag nu? Jo, enbart gråa strån??? Jag är 38 år och totalt gråhårig? Hur kunde det bli så här? Är det inte lite väl tidigt? Jag har ju inte ens passerat 40!

img-8040.jpg

img-8042.jpg

Nu är det svårt att fota färgen på håret men jag har en rand där det gråa håret börjar och det är helt grått. Jag lovar ;-(

 

Ni som sett min senaste akvarell kan se under fliken "Hur jag målar en hel målning" under "tips", där har jag försökt beskriva stegen jag tog då jag målade mannen med saxofonen. Dessutom har jag påbörjat att skriva om komposition under tips fliken också och ska fortsätta skriva om det under de närmaste dagarna. Det blir lite av det jag pratade om den 2 oktober under utställningen "Mångfald". På tal om att visa sina tavlor, jag blev uppringd igår av de som har Spinnrocken i Arnäsvall, de undrade om jag ville boka en tid för att visa några tavlor. Kul men jag sa att jag skulle fundera. Vi får se, det kunde väl bli över en helg någon gång i april/maj nästa år kanske. Vi får se.

 

Det var lite av vad som hänt mig de senaste dagarna!

 

 

Sköt om Er!

 

Anna

13 Oct 2013


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook