Hockey på lika villkor?

 

Igår var vi på hockey (MODO), för första gången sedan jag blev skadad. Vi var väldigt glada i hågen då vi kom men fick direkt veta om alla "regler" som gällde på handikapp-platsen. Även fast Johan fick stå fick han direktiv att stå minst en meter bakom mig. Vi var lovad ifrån företaget där vi fick biljetten från att det var ok att sitta på en liten pall men det fick man inte, han skulle stå en meter bakom punkt slut och fick inte ens luta sig mot mig. Det kunde störa andra men det fanns ju ingen bakom, vi var ju längst upp. Det var plats för 3 personer i rullstol och jag hade otur att hamna bredvid kontrollanten :-( Ja, ja, det var trevligt ändå men att se på hockey på lika villkor? Nä, dessa regler skulle inte friska gå med på. De skulle aldrig betala och ha det så. Nu vet vi vad som gäller inför nästa gång.

 

Det var trevligt ändå, hade lite vin i medicinburk och snuttade på. Det klagade gubben då inte på. Desutom behövde vi få en barnfri kväll. Simon sovde över hos mormor och morfar och Kim hos en kompis så här kan vi snacka om kvalitetstid. Synd bara att jag fick vila resten av kvällen....

img-6009.jpg

 

 

 

Det är en speciell känsla att se på hockey på plats, en stämning man bara kan få live.

 

 

 

 

 

 

 

 

img-6025.jpg

 

 

 

 

I ren protest prov satte Johan sin stol efter hockey i entrén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Över lag så hade vi trevligt, MODO vann med 4-1 mot Rögle så det var ett bra drag i arenan. Det var ungefär 6100 personer som tagit sig dit och vi hade bra utsikt.  Hoppas ni andra haft en trevlig helg ni också!

 

Anna

25 Nov 2012


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook