Jag målar mer än förut!

 

Jag har verkligen kommit in i en period av målartid och jag älskar det! Har tyvärr har ganska ont i ryggen på sista tiden men det blir mest besvärligt på kvällen vilket innebär att jag ändå kan måla på dagarna. I går så min målarplats ut så här, jag har kameran som numera står på bordet efter lite gnäll att mina händer var ivägen för filmningen och det fungerar så för mindre målningar, men bordet är inte tillräckligt stort för större, då hamnar benen utanför bordskanten.

 

Jag fick en liten present med posten också ett presentkort på 100 kr hos Westers art i Jönköping, jag älskar att beställa Daniel Smith färger från dem, en underbar present, tänk va så lite kan göra en så glad ;-) De har snabb frakt, pålitliga och enkel hemsida och underbara färger, Daniel Smith. Har du inte provat deras akvarellfärg så gör det, den är underbar, testa gärna en Primatekfärg också, en mineralfärg som verkligen inte liknar annan akvarellfärg. 

/img_4556.jpg

 

 

KURS START 30 / 12 -15

 

Ny kursperiod är snart på gång och jag har nog ännu fler sökande denna gång konstigt nog men jag ser att många vill gå samma kurs 2 gånger och så är det nog bara för att det är gratis, skulle man betala för att gå samma kurs 2 gånger annars? Det är ju roligt men tanken var att nya ska få chansen så många blir nog besviken då de inte kommer med IGEN! Några har jag lovat men många blir nekan och nu måste jag snart dra gräns att den är full.

 

JUL-stjärnor i akvarell

 

Se denna förvandling, akvarell är så häftigt att måla med:

/img_4398.jpg

/img_4404.jpg

/img_4414.jpg

/img_4416.jpg

/img_4421.jpg

Färdig:

/img_4425.jpg

 

Några julkort med Julstjärnor

/img_4397.jpg

 

 

God Jul

 

 

Jag lovar att skriva oftare, skäms lite faktiskt

 

Anna

12 Dec 2015


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook