Akvarell kursen och tandvärk!

  •  

Nytt år ny kurs!

 

Det känns faktiskt riktigt roligt, jag jobbar ganska mycket nu på den kommande akvarellkursen, online såklart som tidigare! Jag jobbar bara med den då det känns roligt och det gör det nu! Vissa lektioner har börjat ta form. Grunderna för nybörjarna är klar och jag har gjort en kort inblicks film av den 22 minuter långa film som ska hjälpa nybörjarna att komma igång!

 

Den anpassas till nybörjare men som vanligt så går jag så grundligt i vissa teorier så de mer erfarna brukar också känna att de får ut endel av den. Vi kommer såklart måla traditionell akvarelltekniker men även en lektion med bläck tillsammans med akvarellfärg!

 

Detta är en film ur grunderna i lektion 1

 

 

och här är en annan sammanfattning som handlar lite om papper

 

 

Några exempel ur kurs innehållet

 

/2659c4b0-27bc-4756-ae12-f9af263f7b76.jpg

Vi tränar på grunderna

 

/img_1391.jpg

Vi testar Bläck & akvarell tillsammans

 

/866264a7-7be3-4be3-9a17-a4da40870907.jpg

Vi kikar lite på pigment & deras egenskaper och

mycket mer inom akvarellvärlden

 

 

Färgerna

 

De färger som oftast används i övningarna

tyvärr inte de alla men de flesta:

/picmonkey-photo-4.jpg

Obs

cad. Red medium hue kan även vara Daniel Smith’s Transparent Pyrrol orange

 

 

Det blir en mängd roliga teoretiska och praktiska saker inom akvarell världen. Enkla övningar som passar nybörjare och de som målat ett tag.

 

Jag jobbar med kursen för fullt men kan inte riktigt säga när den blir klar, har en hel del kvar tyvärr, men den kommer så småningom.

 

 

 

Det personliga planet

 

I övrigt så mår jag ganska bra, har haft problem med en visdomstand. Den drogs bort och 2 veckor senare gick en lagning sönder på samma sida som lagades och nu har jag igen ont och besvärligt på just den sidan så lite jobbigt har det varit med dessa tänder!

 

Dessutom har en av våra katter haft besvärligt i ett öra, vi har varit till vetrinären en gång och fick medicin men det har inte fungerat så bra så vi måste nog snart kontakta dem igen tyvärr! Tyvärr skriver jag då det alltid kostar endel men vad gör man inte för sina familjemedlemar?

 

 

 

Hoppas ni alla har det bra!

 

Kram Anna

 

 

12 Feb 2019


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook