Julförberedelser

 

 

Nu har vi haft julkul och förberedelserna inför julhelgen pågår för fullt. I lördags hade vi den årliga pysseldagen med gröt tallrik och skinksmörgås. Det var kul, alla var så duktiga. Kim ville inte vara med men det var han ändå så det var extra mysigt, till och med Johan målade, förra gången satt han och tittade på alla andra men i år var alla aktiva. Så här såg det ut innan pysselkvällen startade:

 

img-6222.jpg

Så här blev resultatet:

img-6224.jpg

img-6225.jpg

Johan gjorde tomten med MODO mössan, Kim gjorde den med gult skägg, Simon lyckades få till en blå-skäggig tomte, mamma gjorde den med röda läpparna, pappa gjorde den med oranga glasögon och jag gjorde han som var mest vinröd. Ja, det blev ett fint gäng tomtar i år.

img-6229.jpgimg-6231.jpg

Min tomte!

 

Jag har hunit påbörja mina första akryl målningar också, det var jättekul. Jag vet inte riktigt hur man ska göra så jag provar mig fram. Mirre satt hela tiden och kikade och funderade på vad jag höll på med, han var riktigt intresserad av vad jag gjorde. Han tittade extra fundersamt på mig när jag tog palettkniven och drog i färgen på duken. Det tyckte han tydligen var helknäppt. Vi får se om jag hinner färdigt till jul, det tar ett tag för färgen att torka. Det är roligt att prova på något nytt.

 

img-6236.jpg

Vår älskade Mirre!

 

Är jag hyffsat pigg imorgon åker jag nog ner till stan och köper en ny tunika att ta med sig till julfirandet, vi får se hur det blir och hur kroppen känns. Hoppas ni andra ordnat klart allt inför julen, köppt skinka och klappar så de sista dagarna inte sönderstressas.

 Sköt om Er!

 

Anna

18 Dec 2012


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook