Konsert, hotell och annat skoj!

 

Jag ber om ursäkt, jag har som mål att skriva någonting 1 till 2 gånger per vecka men nu har det inte blivit så. Jag har helt enkelt haft så mycket skoj och faktiskt varit upptagen. Vi har varit på konsert och sett på Gyllene Tider. Efter en del krångel så kom vi iväg i alla fall. Jag har ibland svårt att ringa till människor jag inte känner, lite telefon-fobi, så när jag skulle överaska Johan med biljett till konserten så vågade jag inte ringa utan kunde bara boka via internet. På internet så fanns bara en biljetttyp att köpa så jag köpte den.

Kvällen innan fick jag veta att skulle man ha rullstol med sig så skulle man ha köpt en speciell biljett. Där blev det lite krångel, för köpt biljett återbetalas ej. Vi fick byta biljetten när vi kom fram och då står det fri ledsagare på biljetten, så vi hade betalt 500 kr för mycket då Johan skulle gått gratis? Så kan det gå, nästa gång bokar jag inte via internet! Det blev mycket krångel men konserten var bra. Synd bara att jag fick lida ordentligt efteråt då extra tabletterna slutade verka ;-(

img-7595.jpg

Kärlek vid första ögonkastet!

När jag sedan vilat upp mig några dagar, åkte vi hela familjen till Umeå, bodde på hotell och gick ut och åt på restaurang på kvällen. Jättemysigt och kul att alla följde med.

img-7592.jpg

Umeå Hotell Scandic Plaza

Efter att ha vilat upp mig igen så har jag hunnit med att måla litegrann. Jag gjorde en vinterbild med en person som står på en brygga. Konstigt att jag vill måla snö på sommaren?

img-7591.jpg

 

Just nu håller jag på med en stor bild, ett projekt som vi gör i akvarell klassen jag är med i med Vinita Pappas, en konstnär från USA. Den är inte klar men hoppas den blir klar idag. Den är hela 57 x 37 cm, bland det största jag någonsin gjort!

img-7607.jpg

 

Nu hoppas jag inte det dröjer att för lång tid tills nästa gång jag skriver!

 

Anna

10 Aug 2013


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook