Låsningar i ryggen

 

 

Jag har haft svårt att andas under ganska lång tid nu, på nätterna har jag levt om högt för att det huggit till i mitten på ryggen. Så här har jag haft det under snart ett års tid, ja minst 10 månader i alla fall. Jag har inte velat gå till kotknackar´n då jag tycker att det är lite dyrt. Nu fick jag gå 2 gånger inom loppet av en vecka. Jag var där i torsdags och då var koterna så sned att han absolut ville att jag skulle gå igen igår. Det är helt underbart just efteråt, jag har haft svårt att andas under så lång tid och sedan få det åtgärdat på 20 minuter? Men varför ligger koterna bara i läge i knappt ett dygn? Man kan ju inte börja gå till kotknackare ett par gånger/vecka för 450 kr/gång bara för att få sova en enda natt? Det blir en ganska dyr sömn eller hur? Jag säger bara det, VAR RÄDD OM DIN RYGG! Ni ska bara se vilket helvete man kan ha av koter som låser sig, muskler som värker och drar snett och desutom inte kunna andas normalt. Så när Ni lyfter, lyft försiktigt och med så rak rygg som möjligt.

 

Nu är verkligen vintern på gång, jag hittade ett kort från vintern i fjol. Det är besvärligt för Mirre när det är mycket snö, så här såg det ut på våran altan förra vintern. Jag hoppas verkligen inte det kommer lika mycket snö i år!

img-3522.jpg

 

Jag har inte målat någon tavla på ett tag men istället har jag börjat på årets julkort, jag handmålar julkort som tar minst ett par timmar att göra för varje. De är rolig att göra men när man är på 10.e kortet så är man ganska less på tomten, det är bara roligt på de 3 första men jag brukar försöka göra minst 10, alla har samma motiv men det skiljer på färgerna. Det är roligt om alla blir unika. Vad som är årets motiv visar jag på hemsidan senare då jag skickat iväg dem :-)

Annars så har jag nästan skrivit klart om "färgen vitt" under "tekniken". Det blev en hel del målande och fotande som var ganska kul men ingenting jag har användning av utom på hemsidan. Kolla gärna in vad jag skrivit! Jag ska fortsätta skriva klart så ni kan läsa allt på en gång. Jag skriver mer en annan dag! 

 

 

Sköt om Er och lyft försiktigt!

 

Anna

14 Nov 2012


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook