Lördag hela veckan!

 

 

Den här veckan har vi verkligen fått rå om varandra, barnen har haft skol-lov och Johan är arbetslös. Ja, eller lite finare uttryckt "mellan två jobb". Jo, han ska börja på sitt nya den 12:e så nu går han hemma och dräller. Igår städade han och han såg riktigt huslig ut bredvid damsugaren :-) Hur som helst, själv har jag fortsatt och skriva om pigment och färger här på hemsidan, suck. Jag fick verkligen tänka efter vilka pigment jag faktiskt använder och vad de heter och vad jag tycker om dem. De är så viktiga i målningen dessa små sandkorn, det var därför jag började skriva om just dem.

I övrigt så har det egentligen inte hänt så mycket, jag har jag varit i kontakt med Kvarn i Vindeln, jag ska ansöka om att få ställa ut tavlor där nästa sommar under deras konst-veckor, men jag ska återkomma i februari då ansökningarna tas emot. Dessutom har jag kontaktat Kyrkstugan i Själevad om utställning men de har inte svarat något än. Ja, ja någonstans måste man börja och vi får se hur det går.

Jag såg en repris häromdagen om Hollywoodfruarna och man får säga vad man vill om Gunilla Persson, hon är en hemsk människa tycker jag men det var gränsfall till vuxenmobbig då de satt i soffan och spelade upp låten som handlar och är skriven om henne. Jag som annars avskyr Gunilla tyckte nästan synd om henne, det kanske var lite olämpligt att spela upp den just då? De tyckte väl att det blev bra tv antar jag? 

Det har inte blivit så mycket målat av här hemma denna vecka, troliktvis för att alla är hemma och jag inte fått lugn och ro, jag har tränat på några blommor, det är allt.

img-5668.jpg

img-5689.jpg

Nu är det bäst att avsluta, snart kommer kina maten hem som ska ätas medans det är varmt, barnen skulle ha Kebab så Johan får nog fara runt halva stan för att fixa mat till alla så alla blir nöjda. Hoppas det är gott och att det är värt besväret.

Vi hörs en annan dag!

Anna

3 Nov 2012


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook