Om valet /måla som medicin / asblomma

 

Idag går vi till val och utnyttja din röst oavsett om du röstar på ett parti eller blankt, jag tycker man ska använda sig av sin demokratiska förmån. Vi har faktiskt sett några debatter på tv och jag måste säga att det är inga blåbär som sitter där, de är fruktansvärt duktig på att baktala varandra och vända det den andre säger till sin fördel, undra vilka skolor de gått i? En sak vet jag då, det blir fruktansvärt spännande att invänta valresultatet, det blir som när det är melodifestivalen, vann rätt låt? Oavsett hur det blir så börjar en ny vecka på måndag, en helt vanlig vecka....

/img-0349.jpg 

Min asblomma blommar för fullt...

/img-0353.jpg

... men luktar riktigt illa när den blommar.

 

Min nya online akvarell klass / kurs

 

Att måla är som medicin? Jag kan nästan säga att filma när man målar är som medicin det också! Jag tycker båda två är så roligt så kan man kombinera dem så är det dessto bättre. Det jag tycker är mest synd det är att filmerna inte är någon större hit, det är en handfull personer som tittar så är det värt allt jobb? Då det är så kul så fortsätter jag ett tag till, kanske blir det fler tittare inom några veckor? Jag kallar det för gratis online akvarell kurs / Klass då jag kommer sätta in ny film varje fredag, se mer under video fliken. Vissa av filmerna har jag fått beröm för och lite kritik för att ljudet på färgcirkel filmen är dålig. Jag tar åt mig av allt och försöker förbättra mig!

/img-0340.jpg

Denna veckas film handlar om att måla en bräda genom att schumra.

 

Jag lider av deppresion och emellanåt är den så djup man kan tänka sig. Senaste tiden har jag fallit ner i svarta hålet och det märkt kanske på Dagens där jag inte fått in några målningar, tur att jag har några filmer inspelade för säkerhetsskull. Jag blir helt enkelt varit handlingsförlamad emellanåt. Det är jobbigt när man blir så där riktigt ledsen, så ledsen så man inte kan sitta med familjen på kvällen och se på tv utan bara sitter och stirrar ut genom fönstret i ett annat rum. Tur att det går upp och ner och just nu mår jag riktigt bra ;-)

 

Hoppas ni andra får må bra!

 

Anna

14 Sep 2014


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook