Westers art och om missnöjd elev

 

 

Hur mycket man än försöker så finns det alltid människor som hittar fel eller som vill hitta fel. Jag hade ett avhopp från min akvarell grupp Rookie gruppen som jag har på Facebook men personen var inte nöjd med det utan fortsatte berätta för andra i andra grupper om min "simpla" grupp. Då är allt gratis, jag lägger ner jättemycket tid via datorn då kursen bara finns via internet och allt ska utgå från nybörjare och innehålla många grunder. Efter någon dag så hittar jag mer skrivet , bla. om att personen är mobbad och andra är elaka och mitt fulla namn skrivs ut vilket gjorde att jag såg rött. Efter att ha läst ett svar personen fick så kunde jag inte vara tyst längre. Alltihopa togs bort ganska fort men jag hann kopiera av svaret personen fick efter att ha skrivit om kursen och att personen fick elaka kommentarer typ kallad  Besserwisser. Han fick då detta till svar:

 

"Bästa ...... jag känner inte dig men det gör mig verkligt ledsen om någon varit dum mot dig.Det sårar djupt. Men det bästa är att inte ge upp för då får den "dumme" vatten på kvarn. du målar ju så bra och har hjälpande snälla kommentarer. Jag har ofta studiecirklar och eleverna ger utvärdering sista gången skriftligt. Ros och ris. Det är bra att få kritik tycker jag för då kan jag bättra mig.Fortsätt ..... ."

 

När mitt fulla namn sattes ut så tog jag det som om jag varit elak och inte tålde kritik medans jag egentligen inte gjort annat än att försvara ordet "simpel kurs" Jag tyckte inte man ska skriva så efter bara 2 lektioner. Ja, ja, jag frågade Rookie gruppen vad de tyckte och ett 40-tal skrev direkt att de var så nöjda. Så nu går jag vidare, har egentligen inte ork med missnöjda elever. Här en av filmerna som kallades simpel:

 

 

 

Annars har det varit en jobbig start på året, förutom att jag ska operera bort 1 visdomstand imorgon så åkte jag på ett riktigt njurstensanfall för 2 veckor sedan. Jag hade så ont att jag låg och skrek i sängen, Johan ringde direkt ambulans och de fick ge massor med läkemedel för att ens få mig till ambulansen. Fick mediciner så det dämpades, gjordes röntgen som visad en stor sten högt upp på höger sida och remiss skrevs för stenkrossning. Jag hade ordentligt ont trotts voltaren och morfin och kramplösande suppar och efter exakt 1 vecka så blev jag dålig igen. Då gjordes en akut inoperering av ett avlastnings rör vilket tagit bort den värsta smärtan men men efter några dagar så ändrade stenen läge och kramp-smärtorna börjar om :-( Jag ska alltid ha otur med hälsan.

 

Nästkommande lektion somkommer den 15 Februari, kommer handla om penslar med olika strån, pensel teknik, hur man håller i en pensel, förvarar penslar vid resa, olika övningar övningar etc. Här kommer en liten för film ur kommande lektion: 

 

 

Det mest possitiv är att ett företag som säljer Daniel Smith färgerna, Westersart i Jönköping  http://westersart.se  har varit väldigt tillmötesgående och jag har fått till ett litet samarbete, inget jag själv tjänar på förutom att jag fått endel material, prover som jag kan använda i kommande lektioner och extra information om Daniel Smith färgerna och deras Primatek, alltså mineral färger. Saker jag kan kika i om jag gör en video om just den grejen eller använda vid tävlingar i gruppen. Då slipper jag betala annat än porto när jag ska skicka prover och vinsterna.

 

 

Jag har verkligen fått veta att hälsan är det absolut viktigaste så sköt om Er

 

Anna

 

 

11 Feb 2015


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook