Min älskade familj

 

Ibland, mitt i allt elände och all hemsk smärta, så tänker jag på vilken tur jag har. Jag har en man som älskar mig, hade han inte gjort det så hade han flytt för flera år sedan men han stannar kvar. Mina barn är helt underbara, de vet när jag har en dålig dag, Simon har lärt sig massera där det gör som ondast och de till och med säger åt mig när jag ska ta det lugnt, för de ser när jag börjar få för ont. Ibland händer de att de frågar om jag tagit min medicin, så jag inte glömmer det. Hur kan en 14 och en 9 åring ta på sig detta ansvar? Det är otroligt att de känner sån empati, då har man lyckats som mamma, att man fått så fina och omtänksamma barn. Jag brukar tänka att det possitiva med min situation är ju att jag får vara hemma- mamma och "lyx-hustru" (utan lyx), jag får vara hemma när barnen kommer hem efter skolan istället för att skynda sig hem efter ett jobb och knappt hinna träffa sina barn förrän de ska gå och lägga sig...

 

Dessutom har jag en underbar man, ja sambo heter det nog när vi inte är gifta, jag kommer nog aldrig att bli det heller :-) Med tanke på allt vi gått igenom så kommer vi ha många minnen att tänka tillbaka på när vi sitter på "hemmet". Om någon av oss dessutom blir glömsk så kan vi ju sitta och prata minnen om och om igen. Vi får hoppas att vi blir lika glömska båda två för jag är ju lite yngre än min man men smärtan gör nog att vi är lika många år ändå. Medicinerna gör nog att den fysiska åldern ökat några år. Kanske 11 år äldre så blir vi lika gamla :-)

 

img-6821.jpg

 

Idag så lät jag fantasin flöda och det blev återigen en vandringsled i vinter-världen. Roligt men tyvärr ganska vanlig för att vara mig, jag tränar på att bli bättre på att måla människor i landskap. Träning ger färdighet brukar det heta och jag hoppas att det stämmer!

 

Nu börjar våren närma sig med storm steg! Vi får hoppas solen orkar upp mer och mer, livet blir lite lättare om det är ljust ute!

 

Ha en fortsatt trevlig kväll!

 

Anna

9 Apr 2013


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook