När små barn blir svårt sjuka

 

När ens egna problem känns små och ynkliga!

 

Ibland funderar jag verkligen på meningen med livet, man ska leva, bli sjuk eller gammal och dö och det är den naturliga processen, den vanliga och den vi är van vid men om livet vill annorlunda, om ett litet barn blir svårt sjukt och måste genomgå jobbiga behandlingar med cellgift och svåra smärtor...... ja, då kan man verkligen fundera på vad som är mening med allt som händer! Att jag som är vuxen har svår smärta och äter tunga mediciner känns mer naturligt än om ett barn på 9 år skulle ha dessa besvär. Jag har haft min barndom och fick leva 27 år som frisk men en 9-åring ska leka, skratta och vara glad.

 

Vi har en granne vars barn insjuknat och jag har aldrig bett till högre makten förrän nu. Sånt som bara händer andra kan tydligen hända precis vem som helst. Vilken familj som helst kan drabbas utan förvarning. Min äldsta son ska operera ena axeln den 7 november och den operationen känns liten och banal med tanke på vad andra barn drabbats av. Jag har verkligen haft tur som har barn som endast varit förkyld eller magsjuk, peppar peppar... min minsta son har blött näsblod 4 kvällar förra veckan och ca 1-1,5 tim/gång och genast börjar tankarna fara om det finns någon orsak, en orsak man inte vill veta av? Man får försöka leva livet lyckligt ovetandes om vad som ska hända i framtiden.

 img-8111.jpg

Äntligen onsdag med dax för pyssel-dag på Spinnrocken

img-8113.jpg

Min älskade lill-pojke med sitt nya glas smycke, ett smycket han gjort helt själv, jättefin!

 

Den 9-10 november ska vi i pysselgruppen ha utställning på Spinnrocken i Arnäsvall då är alla välkomna att titta. Jag ska bidra med några akvarell tavlor.

 

Sköt om Er och ta hand om varandra!

 

Anna

30 Oct 2013


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook