Nytt kapitel skrivs i min online grupp!

 

Rookie gruppen / akvarell grupp

 

Jag håller på att ordna med ny tidsperiod för nya akvarellgruppen på Facebook "Rookie gruppen" och mer och mer faller på plats. Några saker som blev fel förra gången ska undvikas, att bonusgrejer hamnade i gruppen på facebook vilket gjorde att de hamnade längre och längre ner i listan och ingen hittade det efter ett tag. Dessutom svarade jag på frågor p så fort jag såg dem men nu ska jag bara göra det 2 dagar/vecka och ingenting på helgen.

Jag hade egentligen tänkt få lite egen tid nu i december men det har jag absolut inte fått. Många förfrågningar, otaliga frågor om allt från pigment, till webshopar, storlek på penslar etc. Det är kul till stor del men ganka jobbigt mitt i juletid och allt. Det tråkiga av allt är att alla inte kommer komma med, så några blir jätteglada och några ledsna. Dessutom har jag tänkt ha ett fåtal platser kvar ifall någon alldeles nybörjare kommer efter starten 1 Januari så hur jag än gör så blir folk ledsna och besvikna på mig.

 

Målning ?

 

Alla julkorten jag målat har nu levererats och det var en lättnad när de var klar men när en kompis hörde av sig och ville köpa så fick jag försöka göra några till, trotts att jag var riktigt less på dem. Nästa år ska jag börja tidigare. Jag har till och med börjat måla lite eget. Den här blev den sista som blev klar igår:

 

/img_0643.jpg/img_0646.jpg

/img_0649.jpg

Krukan är målad med Kyanite genuine vilket är en skimmrande

mineralfärg från Daniel Smith, underbar färg

 

 

Ja, vi räknar mer dagarna till att vi ska fara till Lycksele och fira jul, det är exakt 14 dagar kvar nu innan vi åker sa min far idag. Vad tiden går!  Det ska bli jättekul men vi är inte riktigt klara med julklapparna, helst till Kim som är 16 år. Han önskar sig bara pengar vilket inte blir så roliga paket. Ja, ja, vi har några dagar på oss att fixa det...

 

 

Nyårs löfte ?

 

 

Det blir att måla ännu mer nästa år. Jag har förberett för det så sambon har hjälp mig med akvarellpapper. Jag köper ordentligt med akvarell papper i ark ett par gånger/år och då brukar sambon skära upp dem i mindre bitar, lite halvark men oftast 1/4 dels ark, det är lämplig storlek för mig då jag sitter och målar, sedan blir det lite små 1/8 dels ark också så klart. Det är så bra att ha dem i ordning, olika storlkekar och olika märken och att man har koll på vilka som är vilka. Vi har haft 2 dagar sk. "skära-papper "- dagar nu så jag är redo inför nästa år. Räcker en 14-15 cm trave med akvarellpapper ett tag tror ni? 

 

 /img_0650.jpg/img_0653.jpg

          Nästan klart  ......                                                                   ....... klart!

 

 

Det var lite smått och gott från mig, nu

vill jag bara passa på att önskar Ert alla

en God Jul !

 

Anna

 

9 Dec 2014


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook