Planering inför visning av målningar den 1 maj

 

 

Jag håller på att kika igenom mina målningar om jag har några nya att visa upp vid årets Konstrunda i Myckelgensjö den 1 Maj. Min första tanke var: 

- Nä, jag har nog inga bra!

 

Men när jag kikade efter så har jag faktiskt producerat endel i alla fall, fast jag inte ens visste om det ;-) Det känns lite extra roligt att ha några nya just dit då det var många som var intresserade förra året. "Saxofon spelar mannen" har jag äntligen lämnat in för professionell inramning och den kommer bli fin men tyvärr dyr. Den blev inte billig så inte kommer jag kunna lämna in så många för den behandlingen, det går inte att ta vettiga priser för tavlor om inramningen ska kosta så mycket! Det känns tråkigt men fin blir den, jag var ganska tydlig med vad jag ville ha så valet av ram blev enkelt men som sagt, smakar det så kostar det. Nu förstår jag mer varför tavlorna hos kända konstnärer kostar multum, det måste vara för att de lämnar in för inramning hos proffs hela tiden.

 

/img-8755.jpg 

En målning blev så här då jag testade med passpartou .....

/img-8760.jpg

........ och så här blev den inramad! Ram 30 x 30 cm

 

/img-8745.jpg

Och så här blev 2 andra, i lite mindre storlek, tror de var  24 x 18 cm och 21 x 15 cm

/img-8685.jpg

Så här såg saxofon mannen ut innan den ramades in

 

Imorgon planerar vi att åka hem till mamma och pappa och hälsa på så jag hoppas det fina vädret håller i sig i helgen. Det finns inget bättre än att komma ut till havet och andas frisk luft!

 

Hoppas ni också får en fin helg med bra väder!

 

Anna

11 Apr 2014


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook