Repris av online kursen är snart här!

Jag har haft ett tuff period, både med myndigheter men även med en operation som jag inte blivit nöjd med och som gjorde så jag verkligen deppade ner mig. Jag opererade tunga och hängande ögonlock på Polarkliniken i Umeå i början av december 2017 och jag blev missnöjd direkt, såg direkt att ärren var på tok för högt upp. Plastikkirurgen Anders Nilsson skar helt fel, jag har fula ärr en bit under ögonbrynen istället för diskret i ögonvecken. Har försökt fått hjälp av dem i över 1 månad men känner ingen förståelse. Kirurgen slutar att svara.

 

Vi har kontaktat en specialist som bara jobbar med ögonlock och de beklagar djupt så dålig operation. Vi ska diskutera en korrigering om 2 månader då man ser bättre vilken skada jag fått. Jag kommer inte kunna korrigera det bra men aningen bättre säger de. Jag undviker fara ut som det ser ut idag men ärren bleks ju och då syns det mindre framöver. Polarkliniken i Umeå rekomenderar jag därför inte, de är trevliga om allt går bra men är man inte nöjd så får man inte ens tag på kirurgen längre. Det kallas för resultat och kvalitets garanti??? En varning för Polarkliniken. Och jag som bara ville undvika att rynka pannan för att få upp ögonen!

 

/3c5f8a1a-cf35-4e27-a5e3-198ef7f0455f.jpg

 

Det här har gjort att jag inte mått bra! Endel har skrivit och jag vet att jag har obesvarade svar som ligger oskickade och nu har det gått så lång tid att det bara känns dumt att skriva. Så Ni som skrivit, förlåt om du fått vänta!

 

Hur som helst har jag påbörjat lite övningar och material för ny kurs men inspirationen har svikit och jag har målat väldigt lite själv på grund av allt. Men jag har av och till fått förfrågan att köra min förra kurs och efter att ha funderat några dagar så har jag beslutat att ja, jag kör en repris omgång till. Några av filmerna har jag givit ut på hemsidan redan och därför har jag filmat nya istället och inspirationen kommer tillbaka så smått så detta känns riktigt kul.

 

Jag kan ju inte deppa ner mig totalt, jag kan ju inte göra mer åt mina problem just nu utan jag måste vänta innan jag eventuellt kan få mer hjälp. Fram till dess så kommer repris kursen att få min uppmärksamhet. Om några veckor kan man anmäla sig under fliken Akvarellklass!

 

/img_1484.jpg

Här jobbar jag med en övning jag hittade på med Ruberts kub!

Prova gärna du också! Det var svårt men kul!

 

 

Anna

30 Jan 2018


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook