Sålt mina första tavlor!

 

 

Jag hade min allra första Vernissage och till min stora glädje så sålde jag 2 tavlor. Nu fick jag känna på hur det är att skiljas ifrån dem och det var inte så lätt, det kändes i maggropen men jag kan ju inte spara på alla. Huset kommer inte räcka till dessutom har jag lagt ner ganska stora summor på både material och ramar. Men det var extra kul att gå in på hemsidan och skriva "Såld" på 2 stycken. Jag försökte sälja handgjorda julkort också för 25 kr st eller 5 för 100 men det gick inte, ändå var de dubbla och hade tillhörande kuvert, kanske de var för dyr men de tar över 1 timme att göra en så jag ville inte skänka bort dem. Annars så var det en trevlig stund, vi fick, glögg, lussebullar, pepparkakor, godis och frukt. Simon som hade feber följde med och han gjorde ett jättejobb som inte tjatade om att vi skulle åka hem hela tiden. Han fick skumtomtarna som var kvar på slutet så han var glad.

 

img-6148.jpg

img-6149.jpg

img-6142.jpg

Febriga Simon var duktig och satt snällt och väntade tills vi skulle fara hem.

 

I rummet så hade de en stor tavla av Arne Olsson och den imponerade på mig, en tavla av koppar tror jag med hål i, låter inte speciellt men den måste upplevas. Det var stor och svår att fota då det blänkte och man såg sig själv i den men jag gjorde ett försök, det är små små hål i en linje mitt på.

 

img-6143.jpg

 

Ikväll ska vi ha gröt middag med Johans pappa och hans fru och Johans syster och hennes familj så det blir skoj. Ha´re gott så länge!

 

Anna

7 Dec 2012


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook