Sårbarhet

 

När allting flyter på som vanligt så tänker man inte på hur sårbara vi egentligen är i denna familj. Men när alla blir sjuka samtidigt så blir man påmind om att vi inte riktigt är som andra. Denna vecka har Simon haft magsjuka och blev sedan förkyld. När han var förkyld blev Johan magsjuk, samtidigt blir Kim också förkyld så här låg alla i familjen och kurerade sig eller låg över toaletten. Den enda som var "frisk" var jag och jag kan ju inte göra så mycket utan behöver mest hjälp. Det är tur att det inte händer ofta men vi pratade om det bara någon vecka innan och så inträffar det. Kim är den som alltid är frisk, han har inte varit hemma från skolan många dagar de senaste åren så han verkar ha bra immunförsvar. Simon däremot blir magsjuk och förkyld ofta. Så olika det kan vara på syskon!

 

Själv har jag haft ordentligt ont ett par veckor nu, jag försöker göra mer än kroppen tål. Det blev nog så sedan jag tappade min assistent lite plötsligt. När man känner varandra så flyter allt på lite smidigare och det är mitt eget fel att jag inte säger till mer, jag hoppas det blir bättre för så här ont klarar jag nog inte att ha i längden. Så ont att tårarna bränner bakom ögonlocken varje dag, 7 dagar i veckan. Jag är lite orolig för att jag inte kan åka iväg på måndag och hänga upp tavlorna. Johan och jag ska till Spinnrocken då för att hänga upp dem och jag har inte varit utanför dörren på snart 2 veckor på grund av all smärta.

 

img-6474.jpg

img-6478.jpg

Dessa har jag skapat under tiden jag varit hemma, snarlika motiv fast olika färgsättningar, den övre har en begränsad palett med få färger och i den nedre har bara en färg använts Grahams Raw Umber. Jag har försökt att sysselsätta mig de stunder jag har kunnat sitta uppe.

 

Tack för denna gång!

 

Anna

7 Feb 2013


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook