Smärta smärta smärta

 

 

Att det ska vara så fruktansvärt jobbigt att ha så fruktansvärt ont. De som inte haft riktigt ont (och då menar jag svår smärta) vet inte vad det innebär. Att duscha är ett helvete som måste planeras med vila i flera timmar och starka mediciner. Att inte kunna sitta still och titta på tv med familjen, att inte kunna vara i köket och laga mat med Johan, att inte kunna gå på apoteket själv, att INTE INTE iNTE!!!!

När ska jag få skriva, Idag har jag tagit en halvtimmes promenad? Om jag ska hålla mig till sanningen ska jag skriva: Idag kunde jag nästan komma ut till bilen! Efter en mycket smärtsam vecka så behöver jag gnälla av mig lite. Jag blir så fruktansvärt less på alltihopa. Jag är så enormt besviken på min kropp! Det finns så många som har så fasligt ont och så går de på stan och handlar och man ser ingenting utanpå. Nu syns ju inte smärta utanpå men har man riktigt ont så syns det på kroppsspråket!

Jag har ändå lyckats måla en målning och det fick gå fort då jag hade så ont och därför väntade jag inte på att målningen skulle torka utan gjorde hela på en gång, i ett svep. Den blev väl ungefär som jag förvänade mig och som jag planerade, varken sämre eller bättre. Ofta sätter man målen för högt, man vill mer än vad man kan men det blir oftast bättre om man inte planerar att det ska bli bra. Det är konstigt. Det var några korta meningar direkt från hjärtat!

img-5676.jpg

 

img-5678.jpg

 

Sköt om Er!

Anna

5 Nov 2012


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook