Sorg!

 

 

Nu är det ett tag sedan jag skrev, jag har haft en tuff tid på många sätt. Runt jul så kände jag av depressionen ordentligt, jag var riktigt nere och sedan när livet kändes lite lite bättre så somnade min älskade farmor in. Hon blev 92 år men var som en 50 åring i sinnet. Hon ringde när jag varit inlagd eller opererats bara för att fråga hur allt gått, hon brydde sig som få andra männskor gör. Hon inte bara frågade hur det var utan hon frågade hur det egentligen var? Hon blir otroligt saknad men livet måste gå vidare.....

 

Jag har gjort en målning, en annorlunda målning med fokus på mitt liv och det nya livet som 2013 bjuder på. Det är jag som sitter i bilen och kör mot 2013. Jag ska låta kärleken, styrkan och engagemanget växa och samtidigt ska jag fortsätta att måla och skapa fler målningar. Vi får se om jag tycker jag uppfyller de målen i slutet av detta år.

 

img-6279.jpg

 

Annars har jag gjort en annan målning i färg-rinnings teknik, då man låter färgen rinna i olika nyanser och i olika perioder. Roligt men svårt, det gäller nog att träna många gånger innan det blir bra då jag inte vet hur färgen och vattnet jobbar ihop eller inte ihop men det blev häftiga detaljer:

img-6269.jpg

img-6268.jpgimg-6265.jpgimg-6270.jpgimg-6273.jpg

 

God fortsättning på det nya året!

 

Anna

3 Jan 2013


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook