Trevliga dagar men ändå ett sår i själen.

 

 

Jag har haft några innehållsrika dagar med ett fint reportage i tidningen 7 och en trevlig visning av lite tavlor hos Arnäs hantverk och Kultur, så kallad "Spinnrocken". Det kom många människor och de allra flesta var possitiv till mig och mina tavlor. Jag fick bra kontakt med tanterna och jag ska börja åka på deras studiecirkel där man får skapa och måla det man vill, man inspireras av varandra, målar, har kul och fikar tillsammans. Jag fick så bra kontakt med dem så jag till och med har hjälpt dem att starta upp en hemsida. Igår eftermiddag fick jag med den i sökmonitorn Google, så nu kan alla människor hitta åt den. Det känns bra att få göra något för andra.

img-6491.jpg

img-6495.jpg

img-6506.jpg

img-6496.jpg

Jag sålde 2 tavlor, en av dem var tavlan längst upp på hö sida i denna bild.

 

 Vi har haft genomgång här hemma med de 2 personer som ska hjälpa oss fram över. Trotts att jag sagt att tisdag var dålig dag då Johan skulle se på hockey i en förhyrd bås så blev det tisdag ändå. Exakt samma tid som hockeyn. Det Johan har planerat i en månads tid förstördes för honom bara för att han sa ett ja, för min skull. Den skulden har jag nu fått burit som ett blödande sår i själen. Visst var det viktigt att ta det så fort som möjligt men kunde man inte vänta något dygn till? Vi hade ju planerat för hans hockey så länge. Trotts att det gått flera dagar sedan vi hade genomgång kan jag fortfarande släppa en liten tår för hur det blev. Vi har haft så många som varit hit utan att ens hälsat på innan så att vänta någon dag till hade jag inte dött av. Man får helt enkelt glömma och gå vidare men ibland kan det vara svårt.

 

Tack alla som kom på min visning eller som hörde av sig på annat sätt, jag tänker bland annat på de som kom en dag för sent och så.

 

Tack!

 

Anna

15 Feb 2013


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook