Umeå - mini semester och operation

 

Ja, man kan ta 2 flugor i ett svep. Idag har varit en jobbig dag, resan är lite jobbig men denna väntan på läkare tog tid. Och jag skulle träffa 1 sköterska och 2 läkare idag! Vi har just nu checkat in på Hotell Björken som fungerar som parienthotell till NUS, Norrlands universitet sjukhus. Äntligen en säng att vila i, svanskotan värker och huvudet spränger. Har kollat hur det går för barnen där hemma. Det var inte riktigt så här det var tänkt att göra sista dygnet innan Kim flyttar. Han flyttar hemifrån på Torsdag. Tänk vad stora barn jag har, Kim är 20 år och Simon som är 15. Simon tog moppe kortet för en vecka sedan!

 

Ja, jag ska opereras imorgon, ingen stor operation egentligen, bara ett byte av batteri som jag har på magen. Så tyvärr kostar jag samhället igen, batteriet kostar strax över 200.000 och bytet 50.000 enligt en annan patient. Detta ska bli en bättre grej än vad jag haft, den är bara 1/3 del så stor men kraftigare så den kan ha andra frekvenser. Sedan går en tunn slang till ryggen så det blir som en inbyggd TNS, Trans. Nerv stim.

 

/96bd3640-0c2f-4604-be86-db2a8752ae64.jpg

Självklart var tur-necessären med, läpp necessären. Den ger tur!

 

 

Så nu pustar vi ut, jag och Johan. Vilar och ska så småningom äta middag! Efter en hel dag utan mat så kommer det smaka bra, även om det är nyttigt att jag hoppar över ett mål. All depp. medicin har gjort att jag gått upp i vikt så jag försöker ta tag i det nu när jag mår bättre.

 

Jag träffade på en god vän från mitt tidigare liv på sjukhuset vilket var väldigt kul, hade gärna pratat längre men dagen hade varit lång! Jag glömde till och med att fråga om han tillslut fick några barn eller hur det blev. Sånt man kommer på så här i efterhand. Själv är jag så tacksam för min familj, mina barn och min man, jag är lyckligt lottad att få vara hemma fru / mamma åt dem och sedan leka konstnär när det passar! Så emellanåt kan jag ställa upp som patient också! Så ikväll blir det att dusha i med speciellt medel som håret inte tycker om och samma procedur imorgon. Ja ja det är bara och bita ihop.

/a2fd1751-4aaf-4551-911b-2d354e5d9db6.jpg

Stort rum har vi

 

 

Jag packade fram lite skissmaterial men glömde tyvärr ta med det! Det blev en krysstidning istället!

 

 

Kramar Anna

28 May 2019


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook