Video filmningen är verkligen på gång

 

 

Äntligen har  jag börjat på det jag hade som nyårslöfte, att börja filma olika tekniker och den lilla kunskap jag har av akvarell. Jag räknade ut att jag började måla för första gången i slutet av 2010 så jag är absolut inte full lärd men så kul jag har med dessa vattenfärger, jag kan inte beskriva nog hur mycket glädje jag får av den och vad roligt det är med hemsidan. Jag har fått nya internet vänner och faktiskt har 2 hört av sig och tycker mina filmer är bra. Mina 2 söner säger: 

- Mamma dina filmer är så dåliga så de är bra!

Ja, det får jag väl ta som positivt? Men jag har jättekul då jag filmar, helst nu när barnen inte börjat skolan, de ropar efter vilken mat det blir till middagen, det ringer kompisar på ytterdörren, telefonen ringer etc. Ja, för att se på äkta "home videos" kika under video fliken, jag har som mål att fylla på lite då och då men inte så ofta som det blivit den första månaden, för hoppningsvis låter jag mer naturligt längre fram och inte stakar mig så mycket som jag gjort hittills.

 

/img-0201.jpg 

Hoya sp Philippines IML 1683

 

För 2 år sedan importerade jag och några till hoyor från Thailand. Idag upptäcker jag att en av dem blommar för allra första gången, jag fotade den direkt med min nya kamera som jag filmar med och jag fick några verkligen fina bilder. Just denna blomma höll på att dö för mig för något år tillbaka men jag lyckades ta en stickling och det är den som nu växt till sig och blommar ;-)

 

I övrigt så gruvar jag mig för imorgon då jag bland annat ska till psyk läkaren för uppföljning av depression, det är ett vanligt återbesök men jag tycker aldrig det är roligt att gå dit. Sambon jobbar kvälls-vecka så han har möjlighet att följa med vilket känns bra. Det är alltid jobbigt under hans kvälls-veckor då vi har assistenten här på kvälls-tid, kvällarna är heliga och brukar vara mysiga vilket inte blir riktigt så på kvällsveckorna. Det är tur att det bara är 4 kvällar i månaden så  det går bra fast det inte är så roligt.

 

Nu är det snart dragning av tavla nummer 2, det känns spännande att se var den ska hamna denna gång. Det vore kul att få skicka iväg den men slumpen avgör. Det dras ett nummer och sedan räknar jag fram till den epost adress som finns där och skriver till den.

 

 

 

Ha en bra kommande vecka!

 

Anna

 

 

17 Aug 2014


Nu finns jag även på INSTAGRAM :

  Instagram

 Gillar du sidan? Tryck gärna här! TACK!

 Facebook